MaleundervisningMaleundervisning

I maleundervisningen i vores Kreative Fitnesscenter har vi hovedsagelig fokus på akrylmaling.

Vi har fokus på processen og ikke det færdige værk fordi det er i processen du udvikler dig – så fortvivl ikke hvis dit ansigt lægger sig i de samme folder som billedet ovenfor 😉

Du kan deltage på vores hold uanset om du er begynder eller øvet – vi synes nemlig at det giver en fantastisk synergi når holdene er blandet på den måde.  Øvede har vanvittig godt af at se og lære lidt af hvordan nybegyndere griber opgaverne an ligesom nybegynderne kan lære meget af de mere øvede.

Maleholdene er baseret på, at du kan komme med det/de projekt/projekter du netop arbejder på for tiden, få sparring og tips til hvordan du kan komme videre eller få malerierne afsluttet.

Du kan også starte på nye malerier. Vi giver gerne en opgave du kan gå igang med.

Lise Højer der er stifter af Kreativt Fitnesscenter underviser selv på største delen af holdene. Hun har 10 års undervisningserfaring og en masse supergode referencer med i rygsækken.

Vi kører undervisningen emne baseret – et nyt emne hver måned. Emnet følger al undervisningen og du er meget velkommen med ideer til emner der kan tages op – som medlem kan du afgive dit ønske i vores online forum.