Hvornår:
27. oktober 2020 kl. 7:00 pm – 9:00 pm
2020-10-27T19:00:00+01:00
2020-10-27T21:00:00+01:00
Hvor:
Kreativt Fitnesscenter
Theilgaards Torv 9
1. th
Pris:
Gratis
Kontakt:
Lise Højer
20990317
INTRO - akrylmaling @ Kreativt Fitnesscenter

På dette introkursus lærer du om akrylmalingens egenskaber og helt basalt hvordan du skal opbygge dit maleri. Du bliver ført igennem materialer og hjælpes til det rigtige materialevalg for dig og så introduceres du til farvelære. Du får også en hurtig indføring i hvad Huset kan tilbyde dig så er du sikker på at du altid udnytter dit medlemsskab optimalt.

Du er OGSÅ velkommen selv om du endnu ikke er medlem – du kan bruge dette introforløb til at få en fornemmelse af hvad Kreativt Fitnesscenter er for noget inden du melder dig ind.

Kurset har vi sat op til dig, så du kan blive klædt lidt på til at starte op i vores fællesskab med en kunstner på gulvet. Her går vi lidt tættere på farvelæren ved at gennemgå farvecirklen sammen.

Vi skal også lege med overgange, og du får lidt viden med dig om hvordan du kan udnytte penslernes størrelse og udformning bedst.

Herefter er det bare ud på gulvet sammen med de andre og lege videre med alle de mange muligheder indenfor akrylmaling.

Du kan komme på dette introforløb tirsdag den 27. oktober kl. 19-21

Du skal ikke medbringe materialer det sørger vi for til selve forløbet. Vi anbefaler dig dog at tage dine egne materialer med hvis du har nogen, så giver vi dig gerne en hurtig guide i hvordan du får det optimale ud af det du har. Vi hjælper dig også gerne igang med en startpakke med gode materialer til en god oplevelse.

Vi glæder os til at male med dig