20. juni 2022 – Tegn med Kasper Købke

DKK450,00

68 på lager

Dette bliver det første arrangement i vores nye lokaler – kom og vær med til at tage hul på en ny æra i Kreativt Fitnesscenters liv.

Tegneteknik og foredrag om Kaspers spændende udfordringer som kunstner

Vi skyder nemlig sommerferien i gang med hele 3 timer, hvor du vil komme til at lære nogle af de tegneteknikker, som Kasper anvender hver eneste dag i sine egne værker.

Og Kasper har lovet, at uanset dit nuværende tegneniveau, så vil du kunne lære hans konkrete og anvendelige tegneteknikker. Eksempelvis hvordan han komponerer sine motiver, og hvordan han formgiver de enkelte elementer i motivet, så de opnår et fotorealistisk udtryk.

Men det er faktisk ikke det eneste vi har til dig denne aften; for Kasper har også lovet, at tage os med helt ind i hans tegnestudie, hvor han gennem billeder, videoer og fortællinger lukker os ind i hans, ofte meget intense, tegneprocesser. Som da han tegnede 5.000 timer på kun 13 måneder på hans prisbelønnet H.C. Andersen-tegninger. Disse processer handler nemlig om meget mere end tegning; de handler bl.a. om fravalg af familien, vennerne og det daglige liv – og de handler om accept fra selvsamme.

Så gå ikke glip af denne aften, der uden tvivl vil give dig mere med hjem end Kaspers tegneteknikker.

Kreativt Fitnesscenter topper hele arrangementet med kaffe og kage

Pratisk information

Mandag den 20. juni kl. 19.00 – 22.00
Pris pr person – kr. 450,-

Kreativt Fitnesscenter
Galoche Alle 8
4600 Køge

For dine penge får du:

  • en tur i prisbelønnede Kasper Købkes tegnestudio
  • to timers tegneteknik med Kasper Købke
  • kaffe/the og kage

 

Det siger tidligere deltagere

”… Et super godt og meget lærerigt kursus med Kasper Købke, med gennemgang af diverse tegneteknikker og tanker bag tegningens kunst. Kasper er ufattelig dygtig, ikke kun på det faglige, men også på det menneskelige, hvor han på en virkelig god måde kan få alle til at forstå, hvordan man bruger tegneteknikkerne på egen hånd. Kasper er en dygtig kunstner og underviser, som jeg kun kan anbefale hvis man vil lære at tegne…”

– Jeanette Munch Thomsen – tidligere deltager ‘Tegn som Købke’

 

“Kasper Købke er en super levende og nærværende foredragsholder, som med både humor og engagement drager tilhørerne ind i sit fascinerende univers. Man går glad hjem, fordi man en stund fik lov at være gæst i en eventyrlig verden.”

— Sten Hartung, Sognepræst – Lumsås kirke

 

Alle foto af Adam Sund