Kreativt Fitnesscenter

Kreative kurser for børn

Kreativt Fitnesscenter har en række tilbud for de kreative børn

 

Vi sætter baren lidt højt for børnene skal komme herfra med ny viden, samtidig lægger vi stor vægt på at deres motivation styrkes

 

Tegneskole for børn 10-14 år

Tegneskole ØVET for børn 10-14 år

Forældre/barn Malekursus fra 7 år

Medlemsskab for børn/unge fra 14 år

Endagsbesøg med adgang til kunstner på gulvet 

Lad børnerne tegne og male

Send de kreative børn til os

Send børnene på tegne- eller maleskole og lad deres kreativitet vokse.

Desværre forsvinder de kreative fag ud af skolen, og det er synd særligt for de børn der henter deres succesoplevelser netop i de fag.

Vi sætter en ære i at børnene kan få udviklet deres tegneegenskaber og deres viden om at male her hos os. Motivationen er det vigtigste og den har vi stort fokus på

 

 

Kreative kurser for børn

Stort set alle vores kurser for børn henvender sig til børn i alderen 10-14 år. Da har vi erfaring for, at de er mest modtagelige overfor teknik og medfølgende udfordring i ny lære. 

Det betyder ikke at børn der er yngre ikke kan være med – det er i sidste ende forskelligt i hvilken alder børnene er klar. Så kontakt os gerne hvis du er i tvivl så guider vi gerne

Opstart 13. januar 2021 - Tegneskole for børn

Tegneskole for børn er populær

Tegneskole for børn er populær
Tegneskolen for børn er godt igang for 17. gang og derfor er der allerede nu mulighed for at sikre sig plads på næste tegneskoler. Tegneskolen forløber over 6 gange af to timer og henvender sig til børn i alderen 10-14 år.

Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre er velkomne 😉

Oktober tegneskole starter onsdag den 21. oktober 2020 kl. 16.30-18.30 fortsætter 6 gange i alt til og med 25. november 2020

Børnene skal ikke medbringe noget, alle materialer er med i prisen. Vi tegner klassisk tegning som handler om forståelse for lys og skygge samt ender ud i portrætter.

Ferniseringen er planlagt den 19. februar kl. 17.00 

Michelle Nyskjold fra Little Halo Art kommer til at undervise på denne tegneskole, og hun glæder sig til at tegne med børnene.

Tegnekurser for børn er blevet en stor succes – så tøv ikke for længe med at booke din plads der er kun plads til max 10 på holdet.

Opstart 14. januar 2021 - Tegneskole for børn ØVET

Tegneskolen har fået en overbygning 😉

Tegneskolen for de øvede skubber lidt yderligere til børnenes tegneevner. Det er et minimums krav at børnene har gået på vores indledende tegneskole først inden de kan komme ind på dette hold, og vi forbeholder os retten til at henvise jer til indledende hold endnu engang, hvis vi føler at barnet endnu mangler lidt basale teknikker.

Vi piller lidt mere af perfektionismen ud af børnene og laver en række hurtigtegninger for at få øvelsen med at slippe kontrollen og lade blyanten arbejde.

Børnene udfordres i nye tekniker som f.eks. dot portræt eller skravering og også farveblyanter og arbejdet lag på lag bliver en del af programmet.

Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre er velkomne 😉

Januar tegneskole for øvede starter torsdag den 14. januar 2021 kl. 16.30-18.30 fortsætter 6 gange i alt til og med 18. februar 2021

28. februar 2021 - Forældre/barn malekursus

Tag dit barn eller barnebarn med på malekursus

I tilmelder jer ENKELTVIS, det vil sige, hvis du skal afsted med et barn, så skal du tilmelde to personer – du kan naturligvis også tage to børn med 😉 Så skal du blot booke plads til 3 personer.

Prisen er pr person inkl alle materialer

En hel dag hvor I får lov at fordybe jer sammen og have det rigtig hyggeligt med maling, pensler og lærreder.

I skal male jeres eget maleri og I skal male et fælles maleri.

Børnene har masser de kan lære os voksne om at gå til et maleri uden en striks forventning om et perfekt resultat, samtidig er det en herlig ting at dele oplevelsen ved at et maleri vokser frem i løbet af dagen. Både børn og voksne kan dog have behov for t lave deres eget maleri – derfor kaster vi os over begge dele 😉

For at I kan få det bedste resultat ud af jeres malerier – både børn og voksne får I guide og hjælp til især farveblandinger. Så kan vi undgå at det hele ender i brunt sidst på dagen 😉 I får også guide i hvordan I bruger vand for at lave bedre overgange mellem farverne og I lærer hvordan et maleri skal bygges op med baggrund, mellemgrund og forgrund.

Meld jer til allerede nu – det bliver så hyggeligt

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Krea

Tegning.akrylmaling.akvarel

Kreativt Fitnesscenter

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 10-22

Fredag: 10-18

Lørdag og Søndag: 10-18

Tilmeld nu og start i dag

Tilmeld dig nu og kom få et boost til din kreativitet med det samme