Kreativt Fitnesscenter

Lær at tegne mennesker

Hver uge torsdag formiddag har vi hold i klassisk tegning og hver fredag eftermiddag har vi hold i pastel tegning. Her kan du komme og få indblik i tegneteknikker og lære at mestre dem selv

Du kan deltage på et enkelt hold med gæstebillet til kr 149 eller blive medlem og komme så ofte du vil for 469 om måneden.

Kreativt Fitnesscenter har åbent

mandag-torsdag kl. 10-22, fredag og søndag kl. 10-18

Prisen for et besøg

kr. 149

  • Adgang til et besøg af 2 timers varighed
  • 1 kop the, kaffe eller varm kakao
  • Adgang til male/tegne buffet med basale materialer
  • Mulighed for at blive efter holdet og arbejde videre på egen hånd

 

Vælger du at melde dig ind på dagen du besøger os som gæst kvitterer vi med rabat svarende til dit besøg på den første måned af dit medlemsskab

 

Kunsten at tegne mennesker

Papir, blyant og en kreativ hånd: mere kræver det ikke for at forvandle et blankt stykke papir til et kunstværk. Det er lige meget, om du aldrig har tegnet før, har skitseret i din fritid eller er mere erfaren: alle kan lære kunsten at tegne mennesker, når de har den rette indstilling og investerer den nødvendige tid. Det er en kunst i sig selv at lære at tegne, men med øvelse og en positiv indstilling, så kan enhver lære de forskellige teknikker!

 

Bliv undervist i forskellige tegneteknikker

Hos Kreativt Fitnesscenter har du mulighed for at blive undervist i forskellige tegneteknikker. Her lærer du at tegne i et hyggeligt og kreativt miljø, hvor du både er omringet af begyndere, erfarne og eksperter, der altid er klar til at give en hjælpende hånd. Har du altså altid drømt at tegne, men ikke turde at kaste dig ud i det, så tilmeld dig vores tegnekursus i Køge! Vi tilbyder et gratis introforløb, hvor vi nok skal klæde dig godt på, sådan at du bliver mere tryg med blyanten i hånden, når du starter på dit egentlige forløb. Her kommer du til at lære et hav af tegneteknikker, og du lærer at tegne et hav a motiver: alt fra mennesker til X.  Desuden tilbyder vi også tegnekurser til børn.

 

Bliv en del af et kreativt og hyggeligt fællesskab

Der er mange fordele ved at være en del af en del af det fysiske fællesskab, når du lærer at tegne. Tegneundervisningen kommer til at foregå sammen med andre, hvilket skaber en hyggelig stemning, hvor du kommer til at lære andre kreative sjæle at kende. Derudover vil du blive undervist af dygtige og erfarne billedkunstnere, der står klar til at give en hjælpende hånd og instruere teknikker lige foran dig. Hos Kreativt Fitnesscenter bestræber vi os på, at tegneundervisningen altid skal være lærerigt, sjovt, hyggeligt og ikke koste en formue. Alle der vil lære at tegne, bør kunne lære at tegne ‒ og her gør vi vores del for at fremme budskabet!

Medlemsskaber

Med et medlemsskab får du mange fordele

Medlemsskabet giver adgang til huset i hele åbningstiden. Du kan vælge at arbejde med dine projekter selv og bruge huset som atelier/tegnestudio eller du kan vælge at benytte vores hold til at udvikle din passion.

Med medlemsskabet kan du også benytte vores søndags cafe og tage familien med til en kreativ oplevelse – læs mere her

Staffelier og lækre tegnestudio pladser er klargjort til dig, du skal bare tjekke ind.

Vi har mange års erfaring indenfor tegning og maling, og derfor mener vi at pladserne er optimalt indrettet til din kreativitet

Tegn og mal med os

Køb medlemsskab eller klippekort

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem