Kreativt Fitnesscenter

Lær at tegne mennesker

Muligheder for tegneundervisning

Endagsbesøg i fællesskabet – kr 149

GOLD medlemsskab – bliv en del af fællesskabet – kr 469 pr mdr

Weekendkurser se vores kursusoversigt her

Learn at Home ONLINE – kr 149 pr måned

Priser fra kr 149

Tegneundervisning på en ny måde

Lise Højer, der er founder af Kreativt Fitnesscenter, er billedkunstner med mange års erfaring i at undervise.

Hun har bygget konceptet op omkring erfaringen med, at du som kursist deltager på et ofte rimelig dyrt weekendkursus, for bagefter at være ladt til dig selv med træningen af de ting du har lært.

Hos os kan du blive medlem og spare masser af penge på weekendkurser og efterfølgende træne dine nye tekniker i selskab med andre og ikke mindst har vi altid en kunstner til din rådighed som kan hjælpe dig

Kunsten at tegne mennesker

Papir, blyant og en kreativ hånd: mere kræver det ikke for at forvandle et blankt stykke papir til et kunstværk. Det er lige meget, om du aldrig har tegnet før, har skitseret i din fritid eller er mere erfaren: alle kan lære kunsten at tegne mennesker, når de har den rette indstilling og investerer den nødvendige tid. Det er en kunst i sig selv at lære at tegne, men med øvelse og en positiv indstilling, så kan enhver lære de forskellige teknikker!

 

Bliv undervist i forskellige tegneteknikker

Hos Kreativt Fitnesscenter har du mulighed for at blive undervist i forskellige tegneteknikker. Her lærer du at tegne i et hyggeligt og kreativt miljø, hvor du både er omringet af begyndere, erfarne og eksperter, der altid er klar til at give en hjælpende hånd. Har du altså altid drømt at tegne, men ikke turde at kaste dig ud i det, så tilmeld dig vores tegnekursus i Køge! Vi tilbyder et gratis introforløb, hvor vi nok skal klæde dig godt på, sådan at du bliver mere tryg med blyanten i hånden, når du starter på dit egentlige forløb. Her kommer du til at lære et hav af tegneteknikker, og du lærer at tegne et hav a motiver: alt fra mennesker til X….

 

Bliv en del af et kreativt og hyggeligt fællesskab

Der er mange fordele ved at være en del af en del af det fysiske fællesskab, når du lærer at tegne. Tegneundervisningen kommer til at foregå sammen med andre, hvilket skaber en hyggelig stemning, hvor du kommer til at lære andre kreative sjæle at kende. Derudover vil du blive undervist af dygtige og erfarne billedkunstnere, der står klar til at give en hjælpende hånd og instruere teknikker lige foran dig. Hos Kreativt Fitnesscenter bestræber vi os på, at tegneundervisningen altid skal være lærerigt, sjovt, hyggeligt og ikke koste en formue. Alle der vil lære at tegne, bør kunne lære at tegne ‒ og her gør vi vores del for at fremme budskabet!

Tegneundervisning – fysisk i Køge

Alle vores kurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er kurser helt som du kender dem andre steder fra.

fra DKK 149 pr måned

Ingen oprettelesgebyr

Bliv en del af ONLINE fælleskabet

Ikke alle bor tæt på vores Kreative Fitnesscenter i Køge, men vi har selvfølgelig bygget et ONLINE miljø som vi kalder for LEARN AT HOME,  her du kan få en lille bid af vores kreative fællesskab direkte hjem i din stue

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Krea

Tegning.akrylmaling.akvarel

Kreativt Fitnesscenter

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 10-22

Fredag: 10-18

Lørdag og Søndag: 10-18

Prøv gratis i en periode

Prøv resten af august 2020 GRATIS – betal kun kr 199 i oprettelsesgebyr