Kreativt Fitnesscenter

Hvem er vi

Vores fællesskab er bygget på glæde, hygge og kreativitet. Vi putter vores medlemmer i centrum for at skabe et fællesskab med fleksibilitet, højt niveau og masser af tegne og maleglæde

Kreativt fitness

Hos os kan du komme både som helt nybegynder eller som øvet kunstner – vi holder fokus på fællesskabet der har omdrejningspunkt omkring det kreative, og her inspirerer vi hinanden uanset niveau.

Som nybegynder hjælper vi dig igang med et prokekt og med at lære dig teknikkerne helt fra bunden. 

Som øvet kunstner får du sparring fra andre og masser af inspiration og mulighed for at udvikle dig videre – måske i helt andre retninger?

I dag har vi en god blanding af øvede og nybegyndere der bruger fællesskabet forskelligt – men en ting er fælles for os alle: Vores passion for at tegne og male. Vi tilbyder både tegnekursus og malekursus samt tegnekurser for børn.

Vores vision er at gøre tilgangen til undervisning og udvikling fleksibel samtidig med, at vi konstant søger ny viden så vi er forrest, når nye trends rør sig.

Har du ikke mod på at blive medlem uden at prøve huset først kan du købe en gæstebillet og beslutter du efter dit besøg at melde dig ind fratrækker vi din udgift til din gæstebillet

“Du kan ikke undgå at blive smittet af enten godt humør eller kreativitet – skønt med sådan et sted”

– Karen Johanssen

Du er altid velkomme til at booke dig ind på et af vores hold det koster kr 149 at afprøve om det her kunne være noget for dig.

Endagsbesøget strækker sig de timer du har lyst og der følger adgang til vores basic male- og tegnebuffet. (Bliver du medlem skal du selv sørge for materialer)

Book plads i vores bookingkalender og hyg dig en hel dag i vores skønne lokaler

Lad os hjælpe dig videre

Gode resultater med fællesskab i centrum

Vi gør hele tiden vores bedste for at holde os opdateret på nye trends og nye medier der lander på markedet. Det gør vi så du trygt kan komme her og udvikle din kreative side også indenfor alt det nye der rør sig.

DIY bølgen har sat gang i de kreative årer og vi hjælper dig videre så også din tegne og maleteknik kan blive udviklet. Så kan du nemlig udføre de kreative ideer du får uden at gå i stå fordi du mangler f.eks. tegneteknik.

Lær det hele hos os og brug dit medlemsskab til at træne din nye viden i selskab med andre