Overflader – dekorationstekniker

Med Tanja Kaleovski

De gamle dekorationstekniker er ved at gå lidt i glemmebogen, men Tanja Kaleovski der er uddannet dekorationsmaler lærer fra sig af de spændende tekniker. 

Hun kan lære dig at lave ådringer så en masonitplade kommer til at ligne to egeplanker – ja eksemplet her er malet med de tekniker du kan lære på sådan et kursus:

Overflader er jo en grundlæggene illusionistisk teknik, hvor iagttageren “bedrages” og tror, at det malet objekt er virkeligt.
Til illusion af overflader, bruges overvejende lasurteknik med en varieret og kreativ brug af forskelligt værktøj, udstyr og hjælpemidler. Ved at anvende lasurteknik behøver man ikke at lade sine kreative evner gå ud over byggematerialernes fysisk, men man kan tværtimod udføre en overflade med enkle teknikker.

I løbet af weekenden vil Tanja gennemgå nogen af de helt basale ting indenfor for illusion af overflader. Hun vil gennemgå mellem 2-4 overflader. Overflader kan feks være rusten jern, lidt skruer, birketræ/bark (udvendig og indvendig)

Det hele foregår på et niveau hvor alle kan være med. Selv for dig der aldrig har haft en pensel i hånden før. Der er plads til alle. 🙂

 

Book din plads her: