Powertex

Powertex – et medie springfyldt med muligheder

Nu kan du komme på mini kursus i Powertex og lære mediet at kende. Du kan komme en enkelt gang og snuse til det eller du kan bruge dette som et forløb hvor du kan komme helt ind i de mange muligheder mediet kan give dig. 

Powertexen skal bruges og udforskes ellers bliver du aldrig fortrolig med det.

På dette hold kan du komme og arbejde med Powertexen på mange forskellige måder. Holdet er en del af vores Kreative Fitnesshold og er baseret på individuel sparring, og det betyder, at du kan springe på holdet, når det passer dig, som helt ny indenfor mediet eller med kendskab i bagagen.

Lise Højers erfaring er, at mange har været super nysgerrige på mediet og men de er gået i stå, fordi det har drillet eller ikke giver helt det udtryk, du har drømt om.

Kom her og få hjælp til at knække koden til lækker struktur i dit maleri.

Lise Højer underviser på dette hold og deler gerne af sin erfaring indenfor mediet Powertex

Materialer

Medbring nogle små lærreder og Powertex og bister til eget brug. Du skal også bruge et par skuresvampe, en klud og 1-2 maleknive.

Du kan også medbringe 3D flex, Stoneart eller andre Powertex produkter du evt. har købt – jeg skal nok hjælpe dig med brugen af dem

Malebuffetten er åben og her kan du evt. tilkøbe materialer til brug på kurset. Har du slet ikke nogle af Powertex materialerne selv skal du regne med ca. 75 kr til materialer pr. gang.

Kom og prøv det

Du kan komme bare en enkelt gang for at snuse til det, eller du kan komme uge efter uge og langsomt blive klogere på de utallige muligheder Powertex åbner op for.

Torsdag kl. 17.00-19.00

Pris: Kr. 300 pr. deltager pr. gang

kr. 150 for SILVER medlemmer og gratis for GOLD medlemmer

Book din plads her