Efterår 2022 – Tegneskole for børn ØVET

kr.1.290,00

11 på lager

Tegneskolen har fået en overbygning 😉

Tegneskolen for de øvede skubber lidt yderligere til børnenes tegneevner. Det er et minimums krav at børnene har gået på vores indledende tegneskole først inden de kan komme ind på dette hold, og vi forbeholder os retten til at henvise jer til indledende hold endnu engang, hvis vi føler at barnet endnu mangler lidt basale teknikker.

Vi piller lidt mere af perfektionismen ud af børnene og laver en række hurtigtegninger for at få øvelsen med at slippe kontrollen og lade blyanten arbejde.

Børnene udfordres i nye tekniker som f.eks. dot portræt eller skravering og også farveblyanter og arbejdet lag på lag bliver en del af programmet.

Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre er velkomne 😉

Efterårets tegneskole for øvede starter onsdag den 31. August  2022 kl. 16-18 fortsætter 6 gange i alt til og med 5. oktober 2022

Børnene skal ikke medbringe noget, alle materialer er med i prisen. Vi tegner klassisk tegning som handler om forståelse for lys og skygge samt ender ud i portrætter.

Ferniseringen er planlagt den 6. september kl. 18.00 sammen med børnene fra den almindelige tegneskole så vi kan lave en stor flot fernisering.

Michelle Nyskjold fra Little Halo Art kommer til at undervise på denne tegneskole, og glæder sig til at tegne med børnene.

Tegnekurser for børn er blevet en stor succes – så tøv ikke for længe med at booke din plads der er kun plads til max 12 på holdet.