Januar 2021 – Tegneskole for børn ØVET

DKK1.290,00

Opstart torsdag den 14. januar 2021 og kører hver torsdag i 6 uger

10 på lager

Beskrivelse

Tegneskolen har fået en overbygning 😉

Tegneskolen for de øvede skubber lidt yderligere til børnenes tegneevner. Det er et minimums krav at børnene har gået på vores indledende tegneskole først inden de kan komme ind på dette hold, og vi forbeholder os retten til at henvise jer til indledende hold endnu engang, hvis vi føler at barnet endnu mangler lidt basale teknikker.

Vi piller lidt mere af perfektionismen ud af børnene og laver en række hurtigtegninger for at få øvelsen med at slippe kontrollen og lade blyanten arbejde.

Børnene udfordres i nye tekniker som f.eks. dot portræt eller skravering og også farveblyanter og arbejdet lag på lag bliver en del af programmet.

Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre er velkomne 😉

Januar tegneskole for øvede starter torsdag den 14. januar 2021 kl. 16.30-18.30 fortsætter 6 gange i alt til og med 18. februar 2021

Børnene skal ikke medbringe noget, alle materialer er med i prisen. Vi tegner klassisk tegning som handler om forståelse for lys og skygge samt ender ud i portrætter.

Ferniseringen er planlagt den 19. februar kl. 17.00 (sammen med den anden tegneskole)

Michelle Nyskjold fra Little Halo Art kommer til at undervise på denne tegneskole, og hun glæder sig til at tegne med børnene.

Tegnekurser for børn er blevet en stor succes – så tøv ikke for længe med at booke din plads der er kun plads til max 10 på holdet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Januar 2021 – Tegneskole for børn ØVET”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...