Sommer 2021 – Maleskole for børn

kr.1.500,00

13 på lager

Når børn maler

Når børn maler sker der noget ganske særligt …. de er nemlig så dejlig uimponeret af perfektionisme indtil de når en vis alder, så vil de gerne lære hvordan de får en fugl eller en kat til rent faktisk at ligne den fugl eller kat de gerne vil have på deres billede.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe børnene videre, og når det handler om at male, så er der en langt større pallette af tekniker der skal tilegnes, end når man skal tegne.

Det handler først og fremmest om motivation – det skal være sjovt, men børnene skal også følge de lærer noget.

I denne uge 26 i somerferien tager vi børnene igennem max to lærreder, hvor de skal bruge tiden på fordybelsen og lære at male et maleri op i lag. Man starter med baggrunden og så bevæger man sig op indtil de små detaljer til sidst skal males på.

Alle kan være med øvet som uøvet – vi udfordrer der hvor niveauet er 😉

Maleskolen foregår i uge 26 alle dage fra kl 14-16. Starter mandag den 28. juni kl 10 og slutter lørdag den 3. juli kl 16

ALLE materialer er med i prisen

Ferniseringen er planlagt lørdag den 3. juli umiddelbart efter maleskolens sidste undervisning – fernisering åbner kl 16

Michelle Nyskjold fra Little Halo Art og Lise Højer kommer til at undervise på denne maleskole, og de glæder sig begge til at male med børnene.

Malekurser for børn er en stor succes – så tøv ikke for længe med at booke din plads der er kun plads til max 14 på holdet.

Hvis vejret tillader det maler vi ude – ellers har vi nogle store skønne lyse lokaler med masser af plads.