Akryl og akvarel

Malekursus

Lær at male med os når det passer dig

Kreativt Fitnesscenter

Træn dine male evner sammen med os

  • Drømmer du om at lære at male med enten akrylmaling eller akvarel?
  • Har du malet i flere år men er gået i stå?
  • Savner du et fællesskab omkring maleriet?

Så har vi skabt det fedeste sted, hvor du som medlem kan udvikle dig og løfte din passion sammen med andre.

Vores dygtige undervisere har mange års erfaring i at videregive tekniker, og uanset om du er nybegynder eller øvet, så kan vi udfordre dig og lære dig en hel masse. 

Altsammen sker med fokus på trygge rammer og god atmosfære

Konceptet

Træn dine maleevner i lækre omgivelser sammen med andre. 

Med et medlemsskab kan du komme i husets åbningstimer og male ved staffeli der står klar til dig, eller du kan benytte vores tegnestudio til at dyrke din passion for akvarel. 

Du kan også deltage på hold undervisning. Der tilbydes 20 timers undervisning om ugen

Få et overblik over holdene her

Gæstebillet

Besøg os med gæstebillet og prøv om Kreativt Fitnesscenter er noget for dig. Vi tager godt imod dig og guider dig hele vejen

Malekurser – weekend

Malekurser kræver ikke medlemsskab – du er altid velkommen på et af vores kurser, og kommer du lang vejs fra er vi gerne behjælpelige med at finde overnatning i nærheden.

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Malekursus til alle på en helt særlig måde

Hos Kreativt Fitness i Køge har du muligheden for at lære at male. Vi tilbyder nemlig malekursus til alle niveauer. Du kan komme som nybegynder, eller du kan være øvet og måske søge lidt mere udfordring eller sparring med andre. Uanset hvad sørger vi for, at du går herfra med mere viden om teknikker, som du kan prøve derhjemme eller træne hos os i selskab med andre. Derved hjælper vi dig med at finde dig selv som kunstmaler. Tilmelder du dig et malekursus kan du vælge at blive medlem hos os bagefter, hvilket blandt andet indebærer, at du kan komme og vedligeholde dine maleevner hos os, så du fortsat kan stille spørgsmål og sparre med andre. På vores malekursus er det hovedsageligt den figurative malestil, der kommer til udtryk. Det abstrakte inddrages dog også, så du får viden omkring begge. Du kan blandt andet lære at male akvarel.

 

Lær at male i behagelige og kreative rammer

Hos Kreativt Fitnesscenter har vi fokus på det sociale og følelsen af at være en del af et større fællesskab. Vi guider dig og hjælper dig med at tillære en masse viden omkring faget og din egen teknik, men vi sætter også nogle hyggelige og rolige rammer, mens du gør dette. Kunsten at male skal ifølge os være en afstressende aktivitet, der giver en pause fra hverdagen. Fleksibilitet er en stor del af vores koncept, da det er dig, der står i centrum for vores malekursus. Derfor har du både mulighed for at:

  • deltage i et weekendkursus hos os – se kursusoversigt
  • blive medlem i huset i Køge og komme mere kontinuerligt – læs mere
  • eller du kan tilmelde dig et onlinekursus, hvilket gør det muligt for dig at forbedre din maleteknik, når du har tid – tjek LEARN AT HOME her

På et malekursus hos os lærer du desuden om de nødvendige materialer, som du kan købe i vores butik – Penselstrøget

 

Tilmeld dig malekursus i Køge  – ikke langt fra København

Når du vælger at blive medlem og deltager i et malekursus hos os, lærer du ikke blot at forbedre dine maleevner. Du bliver en del af et fællesskab, der samles omkring det kunstneriske ved at skabe et motiv på et lærred, uanset malestilen. Lær at male og skab samtidig et sammenhold med andre ligesindede. Det at male sammen med andre bidrager til, at du bevarer din motivation, får masser af inspiration og vedligeholder glæden ved at få en pause fra hverdagen. Tilmeld dig et malekursus nu via vores onlinesystem eller ved at ringe til os. Vi tilbyder også tegnekurser til børn.

Maleundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra.