Kreativt Fitnesscenter

Malekursus

Hver uge har vi hold i forskellige medier indenfor maling – Du deltage på et enkelt hold med gæstebillet til kr 149 eller blive medlem og komme så ofte du vil for 469 om måneden.

Kreativt Fitnesscenter har åbent

mandag-torsdag kl. 10-22, fredag og søndag kl. 10-18

Prisen for et besøg

kr. 149

  • Adgang til et besøg af 2 timers varighed
  • 1 kop the, kaffe eller varm kakao
  • Adgang til male/tegne buffet med basale materialer
  • Mulighed for at blive efter holdet og arbejde videre på egen hånd

 

Vælger du at melde dig ind på dagen du besøger os som gæst kvitterer vi med rabat svarende til dit besøg på den første måned af dit medlemsskab

 

Malekursus til alle på en helt særlig måde

Hos Kreativt Fitness i Køge har du muligheden for at lære at male. Vi tilbyder nemlig malekursus til alle niveauer. Du kan komme som nybegynder, eller du kan være øvet og måske søge lidt mere udfordring eller sparring med andre. Uanset hvad sørger vi for, at du går herfra med mere viden om teknikker, som du kan prøve derhjemme eller træne hos os i selskab med andre. Derved hjælper vi dig med at finde dig selv som kunstmaler. Tilmelder du dig et malekursus kan du vælge at blive medlem hos os bagefter, hvilket blandt andet indebærer, at du kan komme og vedligeholde dine maleevner hos os, så du fortsat kan stille spørgsmål og sparre med andre. På vores malekursus er det hovedsageligt den figurative malestil, der kommer til udtryk. Det abstrakte inddrages dog også, så du får viden omkring begge. Du kan blandt andet lære at male akvarel.

 

Lær at male i behagelige og kreative rammer

Hos Kreativt Fitnesscenter har vi fokus på det sociale og følelsen af at være en del af et større fællesskab. Vi guider dig og hjælper dig med at tillære en masse viden omkring faget og din egen teknik, men vi sætter også nogle hyggelige og rolige rammer, mens du gør dette. Kunsten at male skal ifølge os være en afstressende aktivitet, der giver en pause fra hverdagen. Fleksibilitet er en stor del af vores koncept, da det er dig, der står i centrum for vores malekursus. Derfor har du både mulighed for at:

  • deltage i et weekendkursus hos os – se kursusoversigt
  • blive medlem i huset i Køge og komme mere kontinuerligt – læs mere
  • eller du kan tilmelde dig et onlinekursus, hvilket gør det muligt for dig at forbedre din maleteknik, når du har tid – tjek LEARN AT HOME her

På et malekursus hos os lærer du desuden om de nødvendige materialer, som du kan købe i vores butik – Penselstrøget

 

Tilmeld dig malekursus i Køge  – ikke langt fra København

Når du vælger at blive medlem og deltager i et malekursus hos os, lærer du ikke blot at forbedre dine maleevner. Du bliver en del af et fællesskab, der samles omkring det kunstneriske ved at skabe et motiv på et lærred, uanset malestilen. Lær at male og skab samtidig et sammenhold med andre ligesindede. Det at male sammen med andre bidrager til, at du bevarer din motivation, får masser af inspiration og vedligeholder glæden ved at få en pause fra hverdagen. Tilmeld dig et malekursus nu via vores onlinesystem eller ved at ringe til os. Vi tilbyder også tegnekurser til børn.

Maleundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra.

Medlemsskaber

Med et medlemsskab får du mange fordele

Medlemsskabet giver adgang til huset i hele åbningstiden. Du kan vælge at arbejde med dine projekter selv og bruge huset som atelier/tegnestudio eller du kan vælge at benytte vores hold til at udvikle din passion.

Med medlemsskabet kan du også benytte vores søndags cafe og tage familien med til en kreativ oplevelse – læs mere her

Staffelier og lækre tegnestudio pladser er klargjort til dig, du skal bare tjekke ind.

Vi har mange års erfaring indenfor tegning og maling, og derfor mener vi at pladserne er optimalt indrettet til din kreativitet

Tegn og mal med os

Køb medlemsskab eller klippekort

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem