Kreativt Fitnesscenter

Tegnekurser for børn

 

Tegnekurser for børn i Kreativt Fitnesscenter

 

Vores tegnekurser for børn har eksisteret med stor succes i mange år efterhånden – vi kalder dem tegneskole for børn og tegneskolen er blevet populær.

Børnene udfordres på deres eget niveau. De styrkes i at slippe perfektionismen og arbejde selvstændigt, så de kan fortsætte med at udvikle tegningerne.

Tegnekurser for børn skal være levende og nærværende, og det sætter vi en stor ære i.

Vi tilbyder forskellige måder dit barn kan lære at tegne på.

Lad børnene tegne og male

Send de kreative børn til os

Send børnene på tegne- eller maleskole og lad deres kreativitet vokse.

Desværre forsvinder de kreative fag ud af skolen. Det er synd særligt for de børn der henter deres succesoplevelser netop i de fag.

Vi sætter en ære i at børnene kan få udviklet deres tegneegenskaber, og deres viden om at male her hos os. Motivationen er det vigtigste, og den har vi stor fokus på.

Vores tegnekurser for børn er udviklet af Lise Højer, der sammen med Michelle Nyskjold fra LittleHaloArt varetager undervisningen

Tegnekusus for børn

Alle vores tegnekurser for børn henvender sig til børn i alderen 10-14 år. Vi har erfaring for, at de da er mest modtagelige overfor teknik og medfølgende udfordring i ny lære.

Det betyder ikke, at børn der er yngre ikke kan være med. Det er i sidste ende forskelligt i hvilken alder børnene er klar. Så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl. Vi guider dig gerne.

Tegneskolen er for børn der elsker at tegne, men mangler lidt viden om teknik, skygger og ikke mindst hvordan man får det til at ligne.

Tegneskolen for ØVET er for de børn der har tegnet i mange år, og måske har gået på vores tegneskole af flere omgange. Her er der krav til at børnene kan arbejde lidt mere selvstændigt. Her flytter vi fokus fra at tegne det de ser, til at tegne det de ved.

Tilmeld dit barn til tegnekursus

Her kan du se vores kommende tegnekurser for børn. Tilmeld dig direkte på siden eller kontakt os på mail eller telefon. 

Mød Emma der elsker at tegne og male