Tegneundervisning af høj kvalitet

Tegneundervisningen i Kreativt Fitnesscenter har vist sig at være en stor succes. Tegneundervisningen ligger onsdag aften og på skift underviser Lise Højer og Camilla Fougner.

Med hver sin tilgang til at tegne har det vist sig at være et fantastisk samarbejde – kom og vær med. Holdet er for både begyndere og øvede da vi individualiserer undervisningen.

Kreative fitnesshold

Hver uge er der Kreative Fitnesshold med forskelligt indhold.

Du booker din plads på holdene i vores online booking kalender

De giver dig muligheden for at dukke op og modtage undervisning, når det passer dig. Du behøver ikke være medlem for at deltage, men måske kan det betale sig. 

Alle holdene er individuel baseret, det vil sige at undervisningen er tilrettelagt, så du kan springe på, når det passer dig. 

tegneundervisning

Tegn hvad du ser

Onsdag kl. 10-11.55 og tirsdag i ulige uger kl. 18.30 – 20.25

Pris kr. 300 pr deltager pr. gang – to lektioner
kr. 150 for SILVER medlemmer, GRATIS for GOLD medlemmer

Book din plads her

Tegneundervisning: At tegne er at se …. det er i hvert fald en måde at arbejde med tegning på

I denne form for tegneundervisning bliver du introduceret til mange forskellige tegneredskaber og brugen af dem. Vi fokuserer på at lære dig at tegne, det du ser. Det kan både være objekt tegning eller tegning efter foto. Vi komponerer oplæg med forskelligt indhold fra gang til gang, så du kan blive inspireret til at prøve kræfter med flere forskellige måder at tegne på. Vi arbejder med blyant, grafit, kul, farveblyant, panpastel eller hvad vi nu finder på at introducere af spændende materialer.

Materialer
Du må meget gerne medbringe egen tegneblok og blyanter. Vi har noget du kan låne af, men vi anbefaler egne materialer.

Dette hold består af to lektioner af 55 min. varighed uden pause

Du springer bare på, når det passer dig, om du er nybegynder med en blyant eller en garvet bruger – der er altid nyt at lære

Underviser: Lise Højer

Tegneundervisning: At tegne det du ved er lidt anderledes end at tegne det du ser

I denne tegneundervisning er der fokus på at skabe dine egne karakterer, dine egne ideer uden at tegne efter oplæg, oplægget kan bruges som inspiration. Du lærer at analysere objekter og deres funktion, således at du kan anvende dem i dine tegninger.

Vi kommer bl.a ind på emner som komposition, beskæring, skitsering, croquis, anatomi, dybde, perspektiv, en masse tips og tricks og meget mere.
Herefter er der fri tegning med individuel feedback på tegninger, som du måske har lavet hjemmefra, ideer til illustrationer eller malerier og øvelser til de som ønsker det.
 
 Hvis  du har ønsker eller noget specifikt du gerne vil lære at tegne – så hitter vi ud af det.

Materialer:
Du medbringer selv dine tegneredskaber. Der er også altid mulighed for at låne af det som står i huset.

Dette hold består af to lektioner af 55 min varighed.

For både begyndere og øvede – vi tilpasser opgaverne til dit niveau.

Underviser: Camilla Fougner

tegneundervisning

Tegn hvad du VED

Tirsdag i lige uger kl. 18.30 – 20.25

Pris: Kr. 300 pr deltager pr. gang
kr. 150 for SILVER medlemmer, og gratis for GOLD medlemmer

Book din plads her

 

tegneundervisning

Art journaling

mandag kl. 18.00-19.50

 

Pris: Kr. 300 pr. deltager pr. gang
kr. 150 for SILVER medlemmer og gratis for GOLD medlemmer

 

Book din plads her

Art Journaling – slip kreativiteten fri

Art journalling handler i al sin enkelthed om at lave sin egen kunstkalender. 

Du kan klippe, klistre, tegne, male ja i princippet lege med alle mulige udtryksformer, der kan samles til en hyggelig lille bog, som du kan hente inspiration fra når du f.eks. skal male. 

Mange voksne har svært ved at lade inspirationen komme og endnu sværere ved at omsætte den visuelt til noget på et stykke papir. På dette hold går vi bare igang – uden forudgående instruktion eller plan for hvad der skal ske. 

Michelle Nyskjold der underviser på holdet har lang erfaring i at lave sådanne bøger og hun hjælper dig med inspiration til at komme igang. 

Materialer

Du skal bruge en lille bog du kan tegne og male i, og papiret i bogen må gerne være omkring 180 g pr. m2. Vi sælger bøger i huset, så du kan købe her, når du kommer første gang. Bøgerne sælges fra kr. 79,-

Derudover skal du blot medbringe hvad du har i forvejen af akvarel, tuscher, blyanter, kuglepenne, fine liners eller andet. 

Vi stiller lidt materiale til inspiration, som du kan benytte dig af og ellers er det bare at lade dig inspirere og lege med

Stille Zonen – hop ind i din egen lille bobbel og lad tid og sted forsvinde

Hver mandag formiddag sætter vi stille musik på og tænder en række stearinlys. 

Her kan du fordybe dig helt og aldeles i din egen proces. Der er ikke decideret undervisning, men der er altid en person til stede til at tage imod dig, når du kommer. 

Stillezonen skal respekteres og er ment som et tilbud til dig der synes at det kan blive lidt for meget når alle snakker og griner omkring dig. 

Materialer:
Medbring et eller to igangværende projekter og dine tegneredskaber.

Dette hold består af to lektioner af 55 min. varighed

tegneundervisning

Stillezonen

Mandag kl. 10.00 – 11.55 

 

Pris: Kr. 100 pr deltager pr. gang for de to lektioner (inkl kaffe og te ad libitum)
GRATIS for SILVER medlemmer og GRATIS for GOLD medlemmer

Book plads her

 

Andre muligheder for tegneundervisning

Udover de kreative fitnessshold som løber hver uge har vi ind imellem nogle andre tilbud. Disse tilbud er åben for tilmelding og kræver ikke medlemsskab – der kan dog være penge at spare med et medlemsskab 

Brug huset både med og uden medlemsskab

Det er ikke et krav, at du er medlem, for at du kan benytte dig af husets kreapladser eller al vores tegneundervisning – men der kan være penge at spare