Kreativt Fitnesscenter

tegneundervisning

Hver uge torsdag formiddag har vi hold i klassisk tegning og hver fredag eftermiddag har vi hold i pastel tegning.

Du kan deltage på et enkelt hold med gæstebillet til kr 149 eller blive medlem og komme så ofte du vil for 469 om måneden.

Kreativt Fitnesscenter har åbent

mandag-torsdag kl. 10-22, fredag og søndag kl. 10-18

Prisen for et besøg

kr. 149

  • Adgang til et besøg af 2 timers varighed
  • 1 kop the, kaffe eller varm kakao
  • Adgang til male/tegne buffet med basale materialer
  • Mulighed for at blive efter holdet og arbejde videre på egen hånd

 

Vælger du at melde dig ind på dagen du besøger os som gæst kvitterer vi med rabat svarende til dit besøg på den første måned af dit medlemsskab

 

Tegnekursus for kreative sjæle

Sidder du med en lille kunstner i maven? Så kan du udleve din passion hos os. Kreativt Fitnesscenter i Køge er et sted, hvor du kan komme og lære at tegne eller forbedre dine nuværende evner. Uanset om du er helt nybegynder, eller om du blot ønsker et fællesskab, hvor du kan møde ligesindede, så kan du komme hos os. Vi tilbyder weekendkurser, hvor du bliver undervist i forskellige tegneteknikker. Du kan eksempelvis lære at tegne mennesker og portrætter. Du kan også tilmelde dig online tegnekurser hos os, så du kan blive undervist, når det passer ind i din dagligdag. Derudover kan du som medlem hos os få opfølgende undervisning, så du holder dine tegneevner ved lige. Lær at tegne hos os og bevar motivationen efterfølgende.

Vi tilbyder herudover også tegnekurser for børn som henvender sig til børn i alderen 10-14 år.  

 

Lær at tegne i et kreativt og hyggeligt miljø

For os er det vigtigste at skabe et socialt fællesskab for kunstneriske personer, der mangler et sted at sparre med andre, der har den samme interesse. Hvis du er nybegynder inden for faget og endnu ikke har udforsket denne side af dig selv, så sørger vi for at hjælpe dig i gang. På et tegnekursus hos os vil du være omgivet af kompetente mennesker, der guider dig til at finde din egen tegnestil. Vi har mange års erfaring i undervisning og ved derfor, hvordan vi skal koge vores viden ned, så du hurtigt lærer at tegne. Derefter sørger vi for at vedligeholde din motivation, da du med et medlemskab kan komme ned til os og fortsætte med at øve dig sammen med andre.

 

Tilmeld dig tegnekursus i Køge – ikke langt fra København

Vil du gerne lære at tegne, så tilmeld dig et tegnekursus hos Kreativt Fitnesscenter nu. Det kan du gøre via vores onlinesystem eller ved at ringe til os. Vi tilbyder desuden et gratis introforløb, så du er klædt ordentligt på, når du starter på det endelige tegnekursus. På den måde føler du dig tryg og har fået den nødvendige viden, du skal bruge for at fortsætte på de øvrige kurser. Vi sørger desuden for at guide dig i forhold til valg og køb af materialer. Du kan købe alt, hvad du skal bruge hos os. Kontakt os nu og bliv tilmeldt et kursus, så din indre tegner kan komme til udtryk.

Medlemsskaber

Med et medlemsskab får du mange fordele

Medlemsskabet giver adgang til huset i hele åbningstiden. Du kan vælge at arbejde med dine projekter selv og bruge huset som atelier/tegnestudio eller du kan vælge at benytte vores hold til at udvikle din passion.

Med medlemsskabet kan du også benytte vores søndags cafe og tage familien med til en kreativ oplevelse – læs mere her

Staffelier og lækre tegnestudio pladser er klargjort til dig, du skal bare tjekke ind.

Vi har mange års erfaring indenfor tegning og maling, og derfor mener vi at pladserne er optimalt indrettet til din kreativitet

Tegn og mal med os

Køb medlemsskab eller klippekort

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem