tegne

Kreativt Fitnesscenter

Tegne- undervisning

KREATIVT FITNESSCENTER tegneundervisning

Tegneundervisning når det passer dig

Vi tilbyder tegneundervisning når det passer dig. Vi har skabt et fællesskab, hvor tegneundervisningen kan ske stort set hele tiden, og du sammensætter selv, hvordan du gerne vil have dit forløb til at se ud. Vi guider dig selvfølgelig gerne hele vejen

Fællesskabet har åbent alle hverdage kl 10-22 samt weekender kl 10-18 og i hele tidsrummet har vi en kunstner på gulvet som du kan sparre med.

Muligheder for tegneundervisning

Online Tegneforløb – kr 89 pr måned

Endagsbesøg i fællesskabet – kr 149

GOLD medlemsskab – bliv en del af fællesskabet – fra kr 469

Weekendkurser fra kr 500 (som medlem) deltag også uden fra kr 2250

Hop på et af vores introforløb og prøv ganske GRATIS om det er noget for dig

Priser fra

DKK 89/mdr

Tegneundervisning på en ny måde

Lise Højer, der er founder af Kreativt Fitnesscenter, er billedkunstner med mange års erfaring i at undervise.

Hun har bygget konceptet op omkring erfaringen med, at du som kursist deltager på et ofte rimelig dyrt weekendkursus, for bagefter at være ladt til dig selv med træningen af de ting du har lært.

Hos os kan du blive medlem og spare masser af penge på weekendkurser og efterfølgende træne dine nye tekniker i selskab med andre og ikke mindst har vi altid en kunstner til din rådighed som kan hjælpe dig

Tegnekursus for kreative sjæle

Sidder du med en lille kunstner i maven? Så kan du udleve din passion hos os. Kreativt Fitnesscenter i Køge er et sted, hvor du kan komme og lære at tegne eller forbedre dine nuværende evner. Uanset om du er helt nybegynder, eller om du blot ønsker et fællesskab, hvor du kan møde ligesindede, så kan du komme hos os. Vi tilbyder weekendkurser, hvor du bliver undervist i forskellige tegneteknikker. Du kan også tilmelde dig onlinekurser hos os, så du kan blive undervist, når det passer ind i din dagligdag. Derudover kan du som medlem hos os få opfølgende undervisning, så du holder dine tegneevner ved lige. Lær at tegne hos os og bevar motivationen efterfølgende.

 

Lær at tegne i et kreativt og hyggeligt miljø

For os er det vigtigste at skabe et socialt fællesskab for kunstneriske personer, der mangler et sted at sparre med andre, der har den samme interesse. Hvis du er nybegynder inden for faget og endnu ikke har udforsket denne side af dig selv, så sørger vi for at hjælpe dig i gang. På et tegnekursus hos os vil du være omgivet af kompetente mennesker, der guider dig til at finde din egen tegnestil. Vi har mange års erfaring i undervisning og ved derfor, hvordan vi skal koge vores viden ned, så du hurtigt lærer at tegne. Derefter sørger vi for at vedligeholde din motivation, da du med et medlemskab kan komme ned til os og fortsætte med at øve dig sammen med andre.

 

Tilmeld dig nu

Vil du gerne lære at tegne, så tilmeld dig et tegnekursus hos Kreativt Fitnesscenter nu. Det kan du gøre via vores onlinesystem eller ved at ringe til os. Vi tilbyder desuden et gratis introforløb, så du er klædt ordentligt på, når du starter på det endelige tegnekursus. På den måde føler du dig tryg og har fået den nødvendige viden, du skal bruge for at fortsætte på de øvrige kurser. Vi sørger desuden for at guide dig i forhold til valg og køb af materialer. Du kan købe alt, hvad du skal bruge hos os. Kontakt os nu og bliv tilmeldt et kursus, så din indre tegner kan komme til udtryk.

Tegneundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra.

fra DKK 89 pr måned

Ingen oprettelesgebyr

Bliv en del af ONLINE fælleskabet

Ikke alle bor tæt på vores Kreative Fitnesscenter i Køge, men vi har selvfølgelig bygget en ONLINE profil hvor du kan få en lille bid af vores kreative fællesskab direkte hjem i din stue

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Krea

Tegning.akrylmaling.akvarel

Kreativt Fitnesscenter

Åbningstider

Mandag-Fredag: 10-22

Lørdag: 10-18

Søndag: 10-18

Prøv gratis i en periode

Prøv resten af august 2020 GRATIS – betal kun kr 199 i oprettelsesgebyr