Medlemsbetingelser

Alle produkter og tjenester udbydes af:

Kreativt Fitnesscenter ApS
Galochew Alle 8, 1. th
4600 Køge
CVR 42368911

tlf. 2099 0317
mail@kreativtfitnesscenter.dk
www.kreativtfitnesscenter.dk

Kommunikation om opdateringer af vores betingelser sker via den mail, som er registreret i vores system. Du er selv ansvarlig for at oplyse os om ændringer i dine kontaktoplysninger.

Medlemskab af Kreativt Fitnesscenter
Medlemsskabet er personligt og må ikke vidergives/lånes ud til andre. Heller ikke rabatordninger må deles til andre personer. Det er kun dig selv som medlem, der kan benytte de rabatsatser som er tilknyttet dit medlemsskab. Overtrædelse af reglen medfører et gebyr på kr. 250,00

Løbetid og opsigelse af dit medlemskab
Medlemskabet betales som et abonnement. Der betales for 30 dages medlemskab forud ved hver fornyelse. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement som har en opsigelsesperiode på løbende måned plus 30 dage.

Betaling af dit medlemskab og info herom
Dit abonnement skal tilmeldes automatisk betaling.
Du betaler et oprettelsesgebyr på 199.- ved indmelding. Dette dækker administrationsomkostninger ved din indmeldelse.

Du er selv ansvarlig for at opdatere os om ændringer i dine betalingsoplysninger til opkrævning af medlemskabet. 

 

Såfremt din betaling afvises når systemet forsøger at trække den afventer vi og forsøger igen efter to dage afvises betalingen igen prøver vi igen efter endnu 2 dage. Kan vi stadig ikke hæve din betaling ophæves medlemskabet automatisk, og du skal derpå oprettes på ny dette gælder også evt. oprettelsesgebyr
,
Tilmelding og deltagelse på hold

Som medlem har du fri adgang til de ugentlige hold, og du må komme i hele husets åbningstid og benytte faciliteterne. Medlemmer skal melde sig til hold via bookingkalenderen. Dette er for at sikre, at der er faciliteter nok til alle.

Weekendkurser
Som medlem får du rabat på vores weekendkurser. Kreativt Fitnesscenter forbeholder sig retten til at begrænse antallet af medlems pladser på weekendkurserne. Dette vil fremgå af kurset når det slås op.

For at kunne benytte dig af medlemsrabat på weekendkurserne, skal du have været medlem i 3 måneder før kursus start. Har du ikke været medlem i 3 måneder før kursets start, men ønsker at benytte dig af medlemsrabatten, vil dit medlemskab blive bundet i 3 måneder efter kurset.

Vi forbeholder os retten til at lukke for medlemmer i begrænset omfang i forbindelse med weekendkurser og andre arrangementer i huset. 


Materialer og opbevaring
Du skal selv sørge for materialer til al vores undervisning.

Som medlem får du 10% i rabat på alle vores kunstnerartikler i vores webshop og fysisk på adressen.

Opbevaring af dine materialer i huset vil indgå i vores dækningssum hos forsikringsselskabet, herunder hører også et igangværende maleri hvor værdien af lærredet eller papiret i tilfælde af uheld dækkes.

Opbevaring af materialer, udover lærred, er en ekstra service der kan tilkøbes medlemskabet.

Medlemmer må max have 2 igangværende malerier stående på adressen. Hver 2. måned gennemgås de lærreder, som opbevares hos Kreativt Fitnesscenter. Kreativt Fitnesscenter forbeholder sig retten til at smide igangværende lærreder ud, som mangler navn og ingen kendes ved.

Større ændringer i medlemskabet

Såfremt Kreativt Fitnesscenter tager beslutninger der har større indflydelse på dit medlemsskab er vi forpligtet til at varsle det med 3 måneder således at du kan nå at beslutte om du vil være en del af de ændringer eller du vil opsige dit medlemsskab.