male

Kreativt Fitnesscenter

Male- undervisning

KREATIVT FITNESSCENTER maleundervisning

Maleundervisning når det passer dig

Vi tilbyder maleundervisning når det passer dig. Vi har skabt et fællesskab, hvor maleundervisningen kan ske stort set hele tiden, og du sammensætter selv, hvordan du gerne vil have dit forløb til at se ud. Vi guider dig selvfølgelig gerne hele vejen

Fællesskabet har åbent alle hverdage kl 10-22 samt weekender kl 10-18 og i hele tidsrummet har vi en kunstner på gulvet som du kan sparre med.

Muligheder for maleundervisning

Online Maleforløb – kr 89 pr måned

Endagsbesøg i fællesskabet – kr 149

GOLD medlemsskab – bliv en del af fællesskabet – fra kr 469

Weekendkurser fra kr 500 (som medlem) deltag også uden fra kr 2250

Hop på et af vores introforløb og prøv ganske GRATIS om det er noget for dig

Priser fra

DKK 89/mdr

Maleundervisning på en ny måde

Lise Højer, der er founder af Kreativt Fitnesscenter, er billedkunstner med mange års erfaring i at undervise.

Hun har bygget konceptet op omkring erfaringen med, at du som kursist deltager på et ofte rimelig dyrt weekendkursus, for bagefter at være ladt til dig selv med træningen af de ting du har lært. 

Hos os kan du blive medlem og spare masser af penge på weekendkurser og efterfølgende træne dine nye tekniker i selskab med andre og ikke mindst har vi altid en kunstner til din rådighed som kan hjælpe dig

Malekursus til alle niveauer

Hos Kreativt Fitness i Køge har du muligheden for at lære at male. Vi tilbyder nemlig malekursus til alle niveauer. Du kan komme som nybegynder, eller du kan være øvet og måske søge lidt mere udfordring eller sparring med andre. Uanset hvad sørger vi for, at du går herfra med mere viden om teknikker, som du kan prøve derhjemme. Derved hjælper vi dig med at finde dig selv som kunstmaler. Efter endt kursus kan du blive medlem hos os, hvilket blandt andet indebærer, at du kan komme og vedligeholde dine maleevner hos os, så du fortsat kan stille spørgsmål og sparre med andre. På vores malekursus er det hovedsageligt den figurative malestil, der kommer til udtryk. Det abstrakte inddrages dog også, så du får viden omkring begge.

 

Lær at male i behagelige og kreative rammer

Hos Kreativt Fitnesscenter har vi fokus på det sociale og følelsen af at være en del af et større fællesskab. Vi guider dig og hjælper dig med at tillære en masse viden omkring faget og din egen teknik, men vi sætter også nogle hyggelige og rolige rammer, mens du gør dette. Kunsten at male skal ifølge os være en afstressende aktivitet, der giver en pause fra hverdagen. Fleksibilitet er en stor del af vores koncept, da det er dig, der står i centrum for vores malekursus. Derfor har du både mulighed for at deltage i et weekendkursus hos os, eller du kan tilmelde dig et onlinekursus, hvilket gør det muligt for dig at forbedre din maleteknik, når du har tid. På et malekursus hos os lærer du desuden om de nødvendige materialer, som du kan købe i vores butik.

 

Bliv en del af et kreativt fællesskab

Når du deltager i et malekursus hos os, lærer du ikke blot at forbedre dine maleevner. Du bliver en del af et fællesskab, der samles omkring det kunstneriske ved at skabe et motiv på et lærred, uanset malestilen. Lær at male og skab samtidig et sammenhold med andre ligesindede. Det at male sammen med andre bidrager til, at du bevarer din motivation og vedligeholder glæden ved at få en pause fra hverdagen. Tilmeld dig et malekursus nu via vores onlinesystem eller ved at ringe til os.

Maleundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra. 

fra DKK 89 pr måned

Ingen oprettelesgebyr

Bliv en del af ONLINE fælleskabet

Ikke alle bor tæt på vores Kreative Fitnesscenter i Køge, men vi har selvfølgelig bygget en ONLINE profil hvor du kan få en lille bid af vores kreative fællesskab direkte hjem i din stue

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Krea

Tegning.akrylmaling.akvarel

Kreativt Fitnesscenter

Åbningstider

Mandag-Torsdag: 10-22

Fredag: 10-18

Lørdag og Søndag: 10-18

Prøv gratis i en periode

Prøv resten af august 2020 GRATIS – betal kun kr 199 i oprettelsesgebyr