Kreativt Fitnesscenter

Akvarelkursus

Muligheder for maleundervisning

Endagsbesøg i fællesskabet – kr 149

GOLD medlemsskab – bliv en del af fællesskabet – kr 469 pr mdr

Weekendkurser – se vores kursusoversigt her

LEARN AT HOME – Online medlemsskab – kr 149 pr mdr

Priser fra kr 149 

Maleundervisning på en ny måde

Lise Højer, der er founder af Kreativt Fitnesscenter, er billedkunstner med mange års erfaring i at undervise.

Hun har bygget konceptet op omkring erfaringen med, at du som kursist deltager på et ofte rimelig dyrt weekendkursus, for bagefter at være ladt til dig selv med træningen af de ting du har lært. 

Hos os kan du blive medlem og spare masser af penge på weekendkurser og efterfølgende træne dine nye tekniker i selskab med andre og ikke mindst har vi altid en kunstner til din rådighed som kan hjælpe dig

Lær at male akvarel

Har du altid været kunstinteresseret og tænkt, at du gerne ville prøve kræfter med at male, men egentlig ikke haft modet til at springe ud i det? Så tøv ikke! Hos Kreativt Fitnesscenter tilbyder vi et akvarelkursus for begyndere, hvor du lærer at blive tryg med en pensel i hånden. Akvarel er interessant på mange måder, da du kan opnå kunstneriske effekter, som ellers ikke kan opnås med andre maleartikler. At male med akvarel er både spændende og en sjov udfordring for de kreative sjæle!

 

Akvarelkursus for begyndere i Køge

På vores malekursus for begyndere kan du få lov til at udfolde din kreative sjæl i trygge, hyggelige og lærerige rammer. Du bliver en del af et fysisk fællesskab, hvor du kommer til at lære andre kunstinteresserede at kende, der alle er på forskellige niveauer. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring og skal nok klæde dig godt på til at male med akvarel. Du kommer til at lære om forskellige maleteknikker, såsom vådt-i-vådt teknik og vådt-på-tørt teknik, og du kommer til at lære om vigtige farve kontraster såsom kolde og varme farver.

 

Tilmeld dig vores akvarelkursus

Vi tror på, at alle med den rette indstilling kan lære at male. Og at lære at male behøver ikke at koste en formue: derfor har vi gjort medlemskabet billigere, end hvad du typisk ellers kan komme af med for dyre weekendkurser, hvor du så alligevel ender med at skulle sidde alene senere og prøve kræfter med det, som du har lært. Med et medlemskab hos os kan du spare penge, hvor du også kan få lov til at træne teknikkerne, som du lærer i fællesskab. Her har du altid en erfaren og dygtig instruktør til rådighed, der er klar til at hjælpe. Bliv en del af fællesskabet i dag og udfold din kreative sjæl på hyggelige og lærerige vis!

Maleundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra.

fra kr 149 pr måned

Ingen oprettelesgebyr

Bliv en del af ONLINE fælleskabet

Ikke alle bor tæt på vores Kreative Fitnesscenter i Køge, men vi har selvfølgelig bygget en ONLINE platform, hvor du kan få en lille bid af vores kreative fællesskab direkte hjem i din stue

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem

Krea

Tegning, akrylmaling og akvarel

Kreativt Fitnesscenter

Åbningstider:

Mandag-Torsdag: 10-22
Fredag og søndag: 10-18

 

Prøv bare en enkelt dag

Kom på besøg en enkelt dag for kr 149 – du må blive her hele dagen og hygge dig.

Du skal selv have materialer med eller købe hos os