Kreativt Fitnesscenter

Akvarelkursus

Hver uge tirsdag aften og onsdag formiddag har vi hold i akvarel – der kan du deltage på et enkelt hold med gæstebillet til kr 149 eller blive medlem og komme så ofte du vil for 469 om måneden.

Kreativt Fitnesscenter har åbent

mandag-torsdag kl. 10-22, fredag og søndag kl. 10-18

Prisen for et besøg

kr. 149

  • Adgang til et besøg af 2 timers varighed
  • 1 kop the, kaffe eller varm kakao
  • Adgang til male/tegne buffet med basale materialer
  • Mulighed for at blive efter holdet og arbejde videre på egen hånd

 

Vælger du at melde dig ind på dagen du besøger os som gæst kvitterer vi med rabat svarende til dit besøg på den første måned af dit medlemsskab

 

Lær at male akvarel

Har du altid været kunstinteresseret og tænkt, at du gerne ville prøve kræfter med at male, men egentlig ikke haft modet til at springe ud i det? Så tøv ikke! Hos Kreativt Fitnesscenter tilbyder vi et akvarelkursus for begyndere, hvor du lærer at blive tryg med en pensel i hånden. Akvarel er interessant på mange måder, da du kan opnå kunstneriske effekter, som ellers ikke kan opnås med andre maleartikler. At male med akvarel er både spændende og en sjov udfordring for de kreative sjæle!

 

Akvarelkursus for begyndere i Køge

På vores malekursus for begyndere kan du få lov til at udfolde din kreative sjæl i trygge, hyggelige og lærerige rammer. Du bliver en del af et fysisk fællesskab, hvor du kommer til at lære andre kunstinteresserede at kende, der alle er på forskellige niveauer. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring og skal nok klæde dig godt på til at male med akvarel. Du kommer til at lære om forskellige maleteknikker, såsom vådt-i-vådt teknik og vådt-på-tørt teknik, og du kommer til at lære om vigtige farve kontraster såsom kolde og varme farver.

 

Tilmeld dig vores akvarelkursus

Vi tror på, at alle med den rette indstilling kan lære at male. Og at lære at male behøver ikke at koste en formue: derfor har vi gjort medlemskabet billigere, end hvad du typisk ellers kan komme af med for dyre weekendkurser, hvor du så alligevel ender med at skulle sidde alene senere og prøve kræfter med det, som du har lært. Med et medlemskab hos os kan du spare penge, hvor du også kan få lov til at træne teknikkerne, som du lærer i fællesskab. Her har du altid en erfaren og dygtig instruktør til rådighed, der er klar til at hjælpe. Bliv en del af fællesskabet i dag og udfold din kreative sjæl på hyggelige og lærerige vis!

Maleundervisning – Weekendkurser

Alle vores weekendkurser kan du tilmelde dig uanset om du er medlem eller ej. Det er weekendkurser helt som du kender dem andre steder fra.

Medlemsskaber

Med et medlemsskab får du mange fordele

Medlemsskabet giver adgang til huset i hele åbningstiden. Du kan vælge at arbejde med dine projekter selv og bruge huset som atelier/tegnestudio eller du kan vælge at benytte vores hold til at udvikle din passion.

Med medlemskabet kan du også benytte vores søndags cafe og tage familien med til en kreativ oplevelse – læs mere her. Eller læs om vores tegnekurser til børn.

Staffelier og lækre tegnestudio pladser er klargjort til dig, du skal bare tjekke ind.

Vi har mange års erfaring indenfor tegning og maling, og derfor mener vi at pladserne er optimalt indrettet til din kreativitet

Tegn og mal med os

Tilmeld dig her

Det siger medlemmerne

“Jeg har fulgt Lise og hendes Kreative Fitnesscenter mange år, og jeg har altid fået den bedste oplevelse i hendes selskab. Kreativt fitnesscenter er helt genialt i forhold til fleksibilitet og læringsprocesserne er professionelle. Hvis du ikke kan tegne eller male – så frygt ikke for her kan du lære det hele”

Lone Toft

GOLD medlem

“Det er så vildt hvad man lærer her. Kontingentet er så godt givet ud, og det betaler sig meget hurtigt fordi man får virkelig meget for sine penge  … og så kan jeg komme og gå, som jeg har lyst til for her er pratisk taget altid åbent. Jeg har fået så meget ud af det her sted, og selv om pengene er små på hjemmefronten så prioriterer jeg mit medlemsskab her meget højt”

Annette Hansen

GOLD medlem